Lesrooster en schooltijden

Vrijdag middag VRIJ VRIJ Mieke
Groep 5/6/7/8

Begin en einde schooltijd

De leerkrachten zijn tenminste één kwartier voor het begin tot één kwartier na het einde van de lessen aanwezig. In de praktijk zijn ze natuurlijk langer op school, maar binnen deze tijden zijn ze altijd op school bereikbaar.
Wij verzoeken u om de kinderen niet eerder dan 8.15 uur naar school te sturen; vanaf deze tijden is er toezicht. Daarvoor zijn de leerkrachten bezig met de voorbereiding van de lessen.
De leerlingen van groep 1 en 2 mogen ’s ochtends om 8:20 uur met hun ouders naar binnen; zo is er voldoende tijd om rustig afscheid te nemen en kunnen de lessen om 8:30 uur beginnen.

Maandag t/m vrijdag     8.30 – 14:30 uur
Woensdag                            8.30 – 12.30 uur
De pauzes zijn voor groep 3 t/m 8 zijn van 10.15 uur tot 10.30 uur.

De kinderen van groep 1 t/m 4 zijn vrijdagmiddag vrij om 12.00 uur.

Pauze

In groep 1, 2 eten de kinderen om 10.15 uur gezamenlijk in de kring. Wilt u een tas, met daarin fruit en drinken, meegeven? Geen snoep en frisdrank, alstublieft. De leerlingen van groep 3 t/m 8 eten op het plein.
Tijdens de middagpauze eten de kinderen gezamenlijk met de eigen leerkracht in de klas.