Huisvesting

Vanaf het begin van dit schooljaar is de school gehuisvest in een nieuw schoolgebouw samen met de Christelijke basisschool De Regenboog. De school heeft ruime klassen en elke klas komt uit op de werkpleinen, waar beide scholen gezamenlijk gebruik van kunnen maken.
De school heeft twee verdiepingen en zit aan het gemeentehuis vast. De directie-kamer, IB-ruimte en teamkamer zitten in het 'oude' gemeentehuis.
 De school staat in de buurt van het winkelcentrum, de sporthal, het zwembad, verzorgingstehuis en de bibliotheek. De ouders kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de school en er zijn ook fietsenstallingen buiten het schoolplein waar de fietsen kunnen staan.
In de school zit ook de peuterspeelzaal Bruintje Beer en de naschoolse opvang van kinderopvang Waddenkind.