Het team

Het is belangrijk om te weten bij wie u terecht kunt met vragen over uw kind of school: zaken omtrent het kind of de groep horen bij de groepsleerkracht en dus is de leerkracht het 1e aanspreekpunt voor de ouders. De intern begeleider coördineert de  zorg en de begeleiding. Het dagelijkse reilen en zeilen van de school en alle overige zaken horen bij de schoolleider en hij/zij is uiteraard ook eindverantwoordelijk voor bovenstaande zaken.
U kunt altijd terecht voor vragen of opmerkingen. Het is handig om met de leerkrachten te spreken na 14.45 uur. 's Ochtends bereiden ze de lessen voor en starten de lessen om 08.30 uur, waardoor er weinig tijd is om de dingen goed te bespreken.
Op de Lydinge werken zes groepsleerkrachten, een HVO leerkracht, een locatieleider, een interne begeleider leerlingenzorg, twee vakleerkrachten lichamelijke oefening en een administratieve kracht. Daarnaast kunnen we een beroep doen op een logopediste, een gedragsdeskundige en een orthopedagoog.

Schoolleider
Petra van der Molen

Groepsleerkrachten

Onderbouw:           Marjan van der Werf
                                         maandag, dinsdag en vrijdag
                                        Marcia Striedelmeijer
                                         woensdag en donderdag

Middenbouw:        Anne-Wil Middel
                                        maandag, donderdag en vrijdag
                                        Ellen Hindriks
                                        dinsdag, woensdag en vrijdag
                                        Natasja Elsinga
                                         maandag, dinsdag en donderdag

Bovenbouw:            Anne-Wil Middel
                                                 maandag, donderdag en vrijdag
                                        Jantina Benning
                                                 maandag t/m woensdag en donderdagochtend

Intern begeleider leerlingenzorg
Marlon Schreuder
 dinsdag

Vakleerkracht gymnastiek
Ewart Gerritsen
maandag
Thijs Schuppert
vrijdag

Vakleerkracht HVO
Christien Verwijk
donderdag

Administratieve ondersteuning
Heleen Roelink

Voor de indeling van de lesgroepen en de verdeling van de groepsleerkrachten, verwijzen we u door naar het kopje 'lesrooster en schooltijden'. Dit kunt u vinden onder het kopje 'organisatie'.